Lutsk Cooperative Professional College of Lviv University of Trade and Economics

Сучасна подача українських страв

blgo image

Сучасна подача українських страв

  • Луцький коперативний коледж
  • 2738
  • 07.12.2019

Студенти Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ, спеціальності “Харчові технології” відпрацьовували на лабораторних заняттях практичні навички з приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів, поєднуючи традиції в приготуванні та сучасну подачу страв української кухні (горохлянка, пудинг та запіканка рисова, пудинг манний).

Вам також може сподобатись

ТЕХНОЛОГІЧНА ПРАКТИКА КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН НА ОТРИМАННЯ РОБІТНОЧОЇ ПРОФЕСІЇ КУХАР
  • 30
  • 14.03.2025

ТЕХНОЛОГІЧНА ПРАКТИКА КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН НА ОТРИМАННЯ РОБІТНОЧОЇ ПРОФЕСІЇ КУХАР

Здобувачі освіти успішно склали кваліфікаційний екзамен на отримання професії 5122 Кухар. 14 березня здобувачі освіти Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ за спеціальністю 181 «Харчові технології» успішно склали кваліфікаційний екзамен на...

Читати більше
Спілкуємось англійською
  • 21
  • 14.03.2025

Спілкуємось англійською

Учасники гуртка «Спілкуємось англійською» Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ переглянули мультфільм “Shrek 2” мовою оригіналу із субтитрами. Перегляд фільмів допомагає покращити багато аспектів вивчення мови. Дивитись фільми англійською мовою –...

Читати більше
  • 27
  • 12.03.2025

"Насильство як соціальна проблема суспільства"

Студенти 1 курсу Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ (спеціальності 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 181 Харчові технології) разом із керівником групи Гнаюк С.А....

Читати більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *