Lutsk Cooperative Professional College of Lviv University of Trade and Economics

Сучасна подача українських страв

blgo image

Сучасна подача українських страв

  • Луцький коперативний коледж
  • 2358
  • 07.12.2019

Студенти Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ, спеціальності “Харчові технології” відпрацьовували на лабораторних заняттях практичні навички з приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів, поєднуючи традиції в приготуванні та сучасну подачу страв української кухні (горохлянка, пудинг та запіканка рисова, пудинг манний).

Вам також може сподобатись

Участь у засіданні ради директорів
  • 30
  • 09.07.2024

Участь у засіданні ради директорів

09 липня 2024 року директор Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ Олена Цвек взяла участь у засіданні Ради ректорів і директорів закладів вищої та фахової передвищої освіти споживчої кооперації України в...

Читати більше
Еразмус+
  • 26
  • 03.07.2024

Еразмус+

03 липня директор Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ Олена Цвек долучилась до вебінару «Реєстрація закладу на Funding and Tender opportunities Portal. Отримання PIC та OID кодів»

Читати більше
Випуск 2024
  • 37
  • 28.06.2024

Випуск 2024

Випускний у Луцькому кооперативному фаховому коледжі ЛТЕУ Цього року Луцький кооперативний фаховий коледж з гордістю випустив нове покоління професіоналів! Наші випускники отримали дипломи та готові до нових професійних звершень. Святковий...

Читати більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *