Lutsk Cooperative Professional College of Lviv University of Trade and Economics

Дистанційне навчання

Порядок організації дистанційного навчання

Відео-уроки розміщено на каналі Луцький кооперативний коледж ЛТЕУ

Журнал “Харчові технології”

Журнал “М’ясні технології”

Інструменти та інвентар бармена

Характеристика універсальної кухонної машини

Фритюрниця. Будова, правила експлуатації

Сервірування столу

Приготування пісочного тіста

Приготування капусняка запорізького

Приготування страв з яєць

Приготування жульєну

Приготування майонезу та його похідних

Приготування овочевого маринаду

Приготування салату овочевого

Відпрацювання техніки складання серветок

Смакуй з Луцьк кооп коледж

Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства

Приготування журавлинового соусу

Приготування гірчично-медового соусу

Приготування соусу Тартар