Богданенко Алла – головний бухгалтер ПАТ «ВОЛИНЬ-АВТО».
Богачук Денис, випускник 1996 року, за професією Кухар.Кондитер. Начальник виробництва ТзОВ «Континіум-Трейд» (гіпермаркет «Там-Там»), керівник практики учнів професії «Кухар», «Кондитер» та студентів спеціальності «Харчові технології». Може знайти підхід до кожного практиканта, креативний, сучасний, комунікабельник керівник. Віначевська Світлана – товарознавець магазину “Фокстрот”, м. Луцьк ГураСергій , випусник 2007 року за професією «Кухар». «Кондитер». Шеф-кухар ГРС «Срібні лелеки» Знає, як із найпростіших інгрідієнтів приготувати вишукану страву, просто додавши секретний інгрідієнт «соус». Заяць Вікторія – менеджер з обслуговування питань приватних клієнтів АТ «Райффайзен Банк». Павлович Олександр Вікторович – начальник відділу митно-брокерських послуг Волинської Торгово-Промислової Палати Рожко Юлія – бухгалтер аутсорсингової фірми з надання бухгалтерських послуг. Сенюта Софія – бухгалтер ТОВ «Західна лінія». Сичук Василь, випусник 2012 р. спеціальності Виробництво харчової продукції. Арт-директор, шеф-кухар ресторації «Карабас-Барабас». Говорячи про власні кулінарні вподобання, Василь запевняє, що усе геніальне – просте. Тананайко Лідія Михайлівна, випускниця школи-кондитера при Луцькому кооперативному училищі Волинської облспоживспілки 1977р. Провідний кондитер 5 розряду кондитерського цеху ТзОВ «Континіум-Трейд» (гіпермаркет «Там-Там»), наставник учнів-практикантів. Передаючи досвід і майстерність надихає своїх вихованців на творчість, пробуджує любов та інтерес до обраної професії. Федула Сергій, випускник 2008 р. за професією «Кухар». «Кондитер», у 2010 р. за спеціальністю «Виробництво харчової продукції». Шеф-кухар ресторану «Дубок», шеф-кухар (консультант) ресторану «Жито». Кредо: «Вводимо у меню давно забуті продукти та національні страви, подаємо їх за сучасними кулінарними тенденціями, надаємо цим стравам автентичності та місцевого колориту. Цим повертаємо славу і любов до української кухні». Фесік Юлія, випускниця 2007 за спеціальністю «Технологія харчування». Голова методичної комісії кухарів-кондитерів, майстер виробничого навчання Оваднівського професійного ліцею Володимир-Волинського центру ПТО. Неодноразовий переможець регіональних професійних конкурсів фахової майстерності з професії «Кондитер». Перетворила професію на хобі. Шостак Вікторія – бухгалтер «Панкурчак».