Lutsk Cooperative Professional College of Lviv University of Trade and Economics

Наші випускники

  • Богданенко Алла – головний бухгалтер ПАТ «ВОЛИНЬ-АВТО».
  • Богачук Денис, випускник 1996 року, за професією Кухар.Кондитер. Начальник виробництва ТзОВ  «Континіум-Трейд» (гіпермаркет «Там-Там»), керівник практики учнів професії «Кухар», «Кондитер» та студентів спеціальності «Харчові технології». Може знайти підхід до кожного практиканта, креативний, сучасний, комунікабельник керівник.
  • Віначевська Світлана – товарознавець магазину “Фокстрот”, м. Луцьк
  • Гура Сергій , випусник 2007 року за професією «Кухар». «Кондитер».  Шеф-кухар ГРС «Срібні лелеки» Знає, як із найпростіших інгрідієнтів приготувати вишукану страву, просто додавши секретний інгрідієнт «соус».
  • Заяць Вікторія – менеджер з обслуговування питань приватних клієнтів АТ «Райффайзен Банк».
  • Павлович Олександр Вікторович – начальник відділу митно-брокерських послуг Волинської Торгово-Промислової Палати
  • Рожко Юлія – бухгалтер аутсорсингової фірми з надання бухгалтерських послуг.
  • Сенюта Софія – бухгалтер ТОВ «Західна лінія».

  • Сичук Василь, випусник 2012 р. спеціальності Виробництво харчової продукції. Арт-директор, шеф-кухар  ресторації «Карабас-Барабас».  Говорячи про власні кулінарні вподобання, Василь запевняє, що усе геніальне – просте.
  • Тананайко Лідія Михайлівна, випускниця школи-кондитера при Луцькому кооперативному училищі Волинської облспоживспілки 1977р. Провідний кондитер 5 розряду кондитерського цеху ТзОВ  «Континіум-Трейд» (гіпермаркет «Там-Там»), наставник учнів-практикантів. Передаючи досвід і майстерність надихає своїх вихованців на творчість, пробуджує любов та інтерес до обраної професії.
  • Федула Сергій, випускник 2008 р. за професією «Кухар». «Кондитер», у 2010 р. за спеціальністю «Виробництво харчової продукції». Шеф-кухар ресторану «Дубок», шеф-кухар (консультант) ресторану «Жито». Кредо: «Вводимо у меню давно забуті продукти та національні страви, подаємо їх за сучасними кулінарними тенденціями, надаємо цим стравам автентичності та місцевого колориту. Цим повертаємо славу і любов до української кухні».
  • Фесік Юлія, випускниця 2007 за спеціальністю «Технологія харчування». Голова методичної комісії кухарів-кондитерів, майстер виробничого навчання Оваднівського професійного ліцею Володимир-Волинського центру ПТО. Неодноразовий переможець регіональних професійних конкурсів фахової майстерності з професії «Кондитер». Перетворила професію на хобі.
  • Шостак Вікторія – бухгалтер «Панкурчак».