Здобувачі
освіти професії «Кухар. Кондитер» Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ
відвідали заклад ресторанного господарства «Любава». Представник стейкхолдера
Олена Михальчук розповіла про фірмові страви закладу, акцентувала увагу на
сучасному оформленні та подачі страв, десертів, напоїв. Як гарно та сучасно
оформлювати страви (надати посуду і страві останній штрих, щоб збуджувати
апетит) малими затратами часу. Націлювала першокурсників цікавитися тенденціями
кулінарного мистецтва, правильністю поєднання продуктів, підбору соусів до
страв, розповіла про деякі фірмові лайфхаки.
Учні групи КК-11 та КК-21 ознайомилися з роботою ресторану, вивчили
досвід працівників закладу, шеф-кухаря Маньковського Ярослава, кухарів Жук Мар’яни, Козаченко Софії (випускників
професії «Кухар. Кондитер»), Новачук
Ірини (спеціальності «Харчові технології»).
Традиційно в Україні Різдво є родинним святом, яке асоціюється з молитвою, кутею, колядою та вертепом…. У Луцькому кооперативному фаховому коледжі ЛТЕУ 18 грудня панувала святкова атмосфера. Здобувачі освіти спеціальності Готельно-ресторанна...
Голова циклової комісії харчових технологій Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ взяла участь у роботі журі 3-го етапу обласного конкурсу “Викладач року”. Захід відбувся на базі ДПТНЗ “Луцьке вище професійне училище”...
7 грудня відзначається День української хустки — свято, що вшановує красу та багатовікову традицію українського народного вбрання. Ця подія стала нагодою для проведення цікавих заходів у Луцькому кооперативному фаховому коледжі...