Луцький кооперативний коледжЛЬВІВСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Всесвітній день макаронів (World Pasta Day)

blgo image

Всесвітній день макаронів (World Pasta Day)

  • Луцький коперативний коледж
  • 67
  • 23.10.2020
Технологія приготування пасти Карбонара від студента групи ХТ-41 Байдохи Олександра

25 жовтня відзначається Всесвітній день макаронів (World Pasta Day).
Італійська кухня дала світові багато відомих страв. І однією з найпоширеніших, безперечно, стали макарони (паста).

Колись  давно плаский шматок тіста висох на сонці – так і почалося «переможне шестя» пасти по планеті!

Всього  в світі існує більше 500 видів пасти, причому секрети виготовлення багатьох з них передаються з покоління в покоління. Іноді замість пшеничного борошна використовується також борошно з рису, гречки, крохмалю, з бобів мунг, та інших продуктів харчування.

Вам також може сподобатись

Фестиваль фахової майстерності – «КомерцФест-2020»
  • 13
  • 27.11.2020

Фестиваль фахової майстерності – «КомерцФест-2020»

27 листопада 2020 року в  Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, відбувся онлайн ІХ Всеукраїнський фестиваль фахової майстерності “КомерцФест-2020”. Учасники команди “КоопЕліт” Пащук Станіслав, Ткачук...

Читати більше
Гурткова робота студентів спеціальності:
  • 3
  • 26.11.2020

Гурткова робота студентів спеціальності: "181 Харчові технології"

Народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література, мистецтво. Страви та способи їх приготування виступають специфічними ознаками національних особливостей кожного народу. Для українців, традиційно, важливе...

Читати більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *