Піца – італійська національна страва у вигляді круглого відкритого коржа, покритого в класичному варіанті томатами і розплавленим сиром. Достеменно не відомо, який народ винайшов цю страву, проте подолавши мовні бар’єри і культурні відмінності, піца сьогодні стала першим, дійсно всесвітньо поширеним продуктом харчування. В рамках проведення тижня піци в Луцькому кооперативному коледжі ЛТЕУ відбувся конкурс «PIZZA PROFI COOK», в якому студенти продемонстрували свої вміння готувати цю страву. Участь взяли студенти груп ГРС-13, ГРС-21, ХТ-31 та учні груп КК-12, КК-41. Учасники готували різні види піци, які відрізнялися і за складом, і за рецептами приготування. Проте, спільним у всіх став результат роботи, – дуже смачна та вишукана піца. Неперевершений аромат, що панував в кухні-лабораторії, нікого не зміг лишити байдужим. Після приготування студенти мали змогу продегустувати власну піцу та страви інших команд. Всі залишилися ситі, задоволені та щасливі. Недарма колись Ендрю Фетерлі казав, – «Кожен, хто говорить, що за гроші неможливо купити щастя, напевно, ніколи не витрачав свої гроші на піцу».
Студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа Луцького кооперативного фахового коледжу отримали цінний досвід у сфері професійної діяльності, організувавши каву-брейк на розширеному засіданні колегії управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації....
В лютому Лебедь Ольга, викладач Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ, взяла участь у курсах підвищення кваліфікації відповідальних за проведення практичного навчання на базі Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти...
26 лютого в нашому коледжі відбулося справжнє гастрономічне свято – День млинців! Студенти груп ХТ-31, КК-21, КК-12 провели захопливий майстер-клас з приготування млинців, продемонструвавши свою майстерність і творчий підхід до...