ТЕХНОЛОГІЧНА ПРАКТИКА КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН НА ОТРИМАННЯ РОБІТНОЧОЇ ПРОФЕСІЇ КУХАР
- Луцький коперативний коледж
- 91
- 14.03.2025
Здобувачі освіти успішно склали кваліфікаційний екзамен на отримання професії 5122 Кухар.
14 березня здобувачі освіти Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ за спеціальністю 181 «Харчові технології» успішно склали кваліфікаційний екзамен на отримання робітничої професії «Кухар». Під час екзамену вони продемонстрували професійні вміння та навички, набуті в процесі навчання та проходження технологічної практики у провідних закладах ресторанного господарства Луцька та Волинської області.
Складання кваліфікаційного екзамену стало підсумком наполегливої праці здобувачів освіти та підтвердженням їхньої готовності до професійної діяльності в сфері ресторанного господарства.
Оцінювала рівень професійної майстерності кваліфікаційна комісія у складі:
Катерина Самусік Вікторівна – менеджер з персоналу мережі закладів Emotion Group;
Юрій Хазіпов – майстер виробничого навчання Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ, бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства “MULTI COOK”;
Сергій Гура – шеф-кухар рекреаційного комплексу “Срібні лелеки”;
Василь Сичук – арт-директор, шеф-кухар мережі пивних ресторанів “Карабас Барабас”.
Здобувачі освіти продемонстрували високий рівень професійної підготовки, що підтвердили члени комісії, відзначивши їхню майстерність, творчий підхід і готовність до роботи в сучасній ресторанній сфері.