РЕСТ ПРОФІ 2024
- Луцький коперативний коледж
- 54
- 14.11.2024
14 листопада в Луцькому кооперативному фаховому коледжі ЛТЕУ відбувся V Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Рест-Профі». Мета заходу — підвищення якості ресторанного сервісу, професійного рівня здобувачів освіти в галузі ресторанного бізнесу, підвищення культури обслуговування.
Участь у конкурсі взяли 12 закладів освіти з різних куточків України: Львова, Рівного, Мукачева, Житомира, Хмельницького, Черкас, Білгород-Дністровська та Луцька. У ході заходу команди-учасники мали можливість продемонструвати практичні вміння та навички щодо складання меню комплексного обіду для ресторану української кухні, сервірування столу для комплексного обіду на 4 персони в українському стилі згідно з меню, подавання хліба, обслуговування гостей напоями (наливання узвару), подавання капусняку у стіл.
З привітальним словом до учасників фестивалю звернувся Ткачук О.О., заступник начальника Управління освіти і науки Волинської ОДА, які є співорганізаторами фестивалю «Рест-Профі».
Виконані завдання оцінювали члени журі: Турчиняк Марія Климентіївна, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету; Наход Микола Іванович, голова Волинського осередку, член правління Асоціації кулінарів України, керуючий ресторацією «Добра Хата»; Зайчук Валентина Борисівна, адміністратор рекреаційного комплексу «Срібні лелеки»; Маркевич Ірина Володимирівна, менеджер ресторану «Корона Вітовта».
Вітаємо переможців та дякуємо ЗСУ, що маємо можливість навчатись та проводити такі заходи.
За результатами фестивалю команди перемогли в номінаціях:
«Поєднання сучасних вимог і традицій» – команда «Профі» відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки»;
«Високий рівень у сфері обслуговування» – команда «Українська феєрія» ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі»;
«Вишуканий сервіс з найкращим меню» – команда «Порядні Ґазди» Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу;
«Ресторатор the best» – команда «Львівські Ґазди» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»;
«Сучасний підхід до сервірування столу» – команда «КоопЕліт» Луцького кооперативного фахового коледжу Львівського торговельно-економічного університету;
«Стандарт в обслуговуванні» – команда «Поліська Господа» Житомирського кооперативного фахового коледжу бізнесу і права;
«Професіонал новатор» – команда «Енергійні та сміливі» Черкаського кооперативного економіко-правового фахового коледжу Полтавського університету економіки і торгівлі;
«Поєднання сучасності та етнічності» – команда «ХКТЕІ-Рест» Хмельницького кооперативного фахового коледжу Хмельницького торговельно-економічного інституту;
«Прагнення до перемоги» – команда «Сила роду» ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище»;
«Стандарт сервіс» – «Команда Луцького колегіуму» відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій»;
«Професіонал в обслуговуванні» – команда «Незламні» Вищого професійного училища № 29 м. Львова;
«Сміливе втілення власних ідей» – команда «Королі кулінарії» Білгород-Дністровського економіко-правового фахового коледжу ПУЕТ.