Луцький кооперативний коледжЛЬВІВСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Приготування різдвяної куті

blgo image

Приготування різдвяної куті

  • Луцький коперативний коледж
  • 164
  • 29.12.2019
Учні Луцького кооперативного коледжу ЛТЕУ разом із майстром виробничого навчання Шевчук О.В. продемонстрували майстер-клас з приготування традиційної різдвяної страви – куті.
Нестор Літописець в “Повісті минулих літ” згадав кутю у 997 році. Відповідно, ця страва відома вже 11 віків. Готуємо ми її аж тричі: на Святвечір (6 січня) − Багата кутя;
напередодні Старого Нового року (13 січня) − Щедра кутя;
перед Водохрещем (18 січня) − Голодна кутя.
Існує величезна купа рецептів куті, і в кожному куточку України – свій, традиційний. Учні професії “Кухар.Кондитер” приготували кутю святкову, кутю з рису, кутю з перловки, а також кутю по турійськи.
Смачного і щасливого Різдва!

Вам також може сподобатись

Випуск КК-22
  • 33
  • 05.01.2021

Випуск КК-22

31 грудня 2020 року у переддень Нового року 18 випускників професії «Кухар. Кондитер» отримали омріяні дипломи. 475 днів щоденної праці, наполегливого навчання. Цікаві конкурси та творчі завдання від викладачів, неповторні ...

Читати більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *