Луцький кооперативний коледжЛЬВІВСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Гурткова робота студентів спеціальності: “181 Харчові технології”

blgo image

Гурткова робота студентів спеціальності: “181 Харчові технології”

  • Луцький коперативний коледж
  • 67
  • 26.11.2020

Народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література, мистецтво. Страви та способи їх приготування виступають специфічними ознаками національних особливостей кожного народу. Для українців, традиційно, важливе значення мали страви з борошна. Сьогодні, студенти спеціальності «181 Харчові технології» під час гурткової роботи готували різноманітні страви з борошна.  Апетитні млинчики з морквяним соком і шоколадною пастою, вареники з буряковим соком, з картоплею і пасерованою цибулею, млинчики з соком шпинату, з кисломолочним сиром та родзинками – це далеко не весь список приготованих студентами смаколиків. Українська кухня – це завжди смачно, оригінально та цікаво і сьогодні ми в цьому переконалися!

Вам також може сподобатись

Випуск КК-22
  • 33
  • 05.01.2021

Випуск КК-22

31 грудня 2020 року у переддень Нового року 18 випускників професії «Кухар. Кондитер» отримали омріяні дипломи. 475 днів щоденної праці, наполегливого навчання. Цікаві конкурси та творчі завдання від викладачів, неповторні ...

Читати більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *