

Гурткова робота студентів спеціальності: “181 Харчові технології”




Народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література, мистецтво. Страви та способи їх приготування виступають специфічними ознаками національних особливостей кожного народу. Для українців, традиційно, важливе значення мали страви з борошна. Сьогодні, студенти спеціальності «181 Харчові технології» під час гурткової роботи готували різноманітні страви з борошна. Апетитні млинчики з морквяним соком і шоколадною пастою, вареники з буряковим соком, з картоплею і пасерованою цибулею, млинчики з соком шпинату, з кисломолочним сиром та родзинками – це далеко не весь список приготованих студентами смаколиків. Українська кухня – це завжди смачно, оригінально та цікаво і сьогодні ми в цьому переконалися!