Lutsk Cooperative Professional College of Lviv University of Trade and Economics

Формування професійних компетентностей

blgo image

Формування професійних компетентностей

  • Луцький коперативний коледж
  • 313
  • 28.11.2023

Сучасні бари відрізняє наявність великої кількості змішаних напоїв. Їх приготування – це ціле мистецтво. Коктейль, приготовлений з любов’ю і фантазією, і п’ється смачніше, і продається краще.

Студенти ОПП Готельно-ресторанна справа Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ під час лабораторного заняття з освітньої компоненти Барна справа відпрацювали техніку приготування основних видів напоїв.

Вам також може сподобатись

Розширене засідання колегії управління освіти і науки Волинської ОДА
  • 51
  • 27.02.2025

Розширене засідання колегії управління освіти і науки Волинської ОДА

Студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа Луцького кооперативного фахового коледжу отримали цінний досвід у сфері професійної діяльності, організувавши каву-брейк на розширеному засіданні колегії управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації....

Читати більше
Підвищення кваліфікацій
  • 50
  • 27.02.2025

Підвищення кваліфікацій

В лютому Лебедь Ольга, викладач Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ, взяла участь у курсах підвищення кваліфікації відповідальних за проведення практичного навчання на базі Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти...

Читати більше
День млинців у Луцькому кооперативному фаховому коледжі ЛТЕУ!
  • 49
  • 26.02.2025

День млинців у Луцькому кооперативному фаховому коледжі ЛТЕУ!

26 лютого в нашому коледжі відбулося справжнє гастрономічне свято – День млинців! Студенти груп ХТ-31, КК-21, КК-12 провели захопливий майстер-клас з приготування млинців, продемонструвавши свою майстерність і творчий підхід до...

Читати більше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *