Луцький кооперативний фаховий коледжЛЬВІВСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Циклова комісія харчових технологій та організації обслуговування

Плідна співпраця циклової комісії харчових технологій із закладами ресторанного господарства Волинської області, вдосконалення професійної майстерності викладачів та студентів, сприяла входженню Луцького кооперативного фахового коледжу ЛТЕУ до Асоціації кулінарів України.

З метою популяризації спеціальності «Харчові технології» для проведення лабораторних занять з дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Спецпідготовки «Технологія виробництва кондитерської продукції» залучаються випускники минулих років, які працюють у кращих закладах ресторанного господарства області та є призерами фахових  конкурсів.

При цикловій комісії створено студентські гуртки: «Хімія та їжа», «БАРОФ», «Майстер-шеф», «ProfiCook»,  метою яких є вдосконалення вмінь та навичок майбутніх фахівців. Студенти гуртка, є постійними учасниками студентських наукових конференцій, таких як: «Молодь, як стратегічний потенціал розбудови національної економіки», «Інноваційні процеси ї їх вплив на ефективну діяльність підприємства», на яких доповіді студентів були відзначені сертифікатами.

Студенти-гуртківці « ProfiCook», проводили майстер-клас для діток, які перебувають на лікуванні ВОДКЛ – готували кондитерські вироби з імбирного тіста та розмальовували їх.

Результатом ефективної роботи гуртків отримані нагороди та відзнаки у професійних конкурсах:

  • Всеукраїнський етнофестиваль кулінарних мистецтв «Млинчики»;
  • Всеукраїнськкий  етнофестиваль борщу;
  • Всеукраїнський  етнофестиваль вареників;
  • Міжнародний етнофестиваль кулінарного мистецтва;
  • Здорове харчування – запорука молодості і краси.

Викладачі циклової комісії харчових технологій разом із гуртківцями  систематично залучаються до профорієнтаційної роботи.  У школах м. Луцька та Волинської області студентами проведені майстер-класи по приготуванню: 3 D квітів в желе, мастики та прикрас з неї та карвінгу.

Неабияк тішать  успіхи наших випускників:

  • Федула Сергій – засновник кулінарного проекту GastroLab, відомий шеф-кухар м. Луцька.
  • Познюр Анна – старший кухар ресторації в м. Варшава.
  • Сашко Владислав – кухар ресторації “Срібні лелеки”

Голова циклової комісії

Дарчич Наталія Володимирівна – викладач вищої категорії
Освіта: Київський торговельно-економічний університет, 1996


Лебедь Ольга Романівна – викладач І категорії; майстер виробничого навчання ІІ категорії
Освіта: Луцький національний технічний університет, 2008.



Шевчук Ольга    Василівна – викладач І категорії; майстер виробничого навчання ІІ категорії
Освіта:   Полтавський університет споживчої кооперації України, 2008


Захаркевич Вікторія Миколаївна – викладач вищої категорії
Освіта: Волинський державний університет імені Лесі Українки, 1996


Шидловська Галина Миколаївна – викладач вищої категорії, викладач-методист
Освіта: Луцький державний педагогічний інститут імені Лесі Українки, 1985